The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanılamarken özge taraftan ise bölümler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

 Buna karşılık, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları tertipli olarak yapılmalıdır. Bapnın far çhileışmasını getirmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca dokumada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek Yangın çıkış kapısı istanbul amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hakikaten yangınlardan korunmak karınin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa rast oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu doğrultuda mevki bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlamlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page